Runbook Company

De nummer 1 oplossing voor Financial Governance

Runbook ONETM is een compleet Financial Governance Platform dat SMART CloseSAFE Controls en TRUE Reconciliation ondersteunt. Runbook ONETM stelt klanten in staat om hun financiële processen van losvaste, handmatige processen te transformeren tot gestroomlijnde, geautomatiseerde processen, waarbij overbodige handelingen en overvloedige rapportages kunnen worden geëlimineerd.

Dit alles-in-één platform is een snelle stap in de richting van gedegen Financial Process Automation, in opvolging van best practices, evenals integratie met de bestaande IT infrastructuur en besturingssytemen.

 

50

Weet u niet of u Runbook wel optimaal gebruikt? Geven uw scenario’s u wel alle managementinformatie die u nodig heeft?

Laat een gratis Quickscan uitvoeren en haal het meeste uit Runbook. Middels een dataonderzoek gecombineerd met gerichte interviews voeren de gecertificeerde Runbook-specialisten van Competentie Netwerk, partner van Runbook, een analyse uit van uw Runbook-scenario’s. Wij kijken daarbij zowel naar de dekkingsgraad van de scenario’s als de waarneembare trends. U ontvangt van deze Quickscan een rapport evenals aanbevelingen om uw scenario’s te perfectioneren.

Voor meer informatie of voor het opvragen van een offerte, neem contact met ons op.

Geef een reactie