The 21 Company

Wat betekent een strategie als deze niet doordringt in de dagelijkse bedrijfsvoering van uw organisatie? The 21 Company helpt organisaties om de gekozen strategische visie succesvol tot uitvoering te brengen. Met onze aanpak komt de strategie terecht in de haarvaten van uw organisatie. Wanneer uw medewerkers cultuurdragers zijn van uw merk en handelen in lijn met uw visie, ontstaat de energie die nodig is om uw strategie succesvol uit te voeren. Energize your business noemen we dat.

Met het programma strategy in action  helpen we organisaties met het aanbrengen van focus in hun strategie en doelstellingen. Wij evalueren de bestaande strategie of faciliteren het leiderschap met de ontwikkeling van een nieuwe visie en strategie. In onze aanpak besteden we veel aandacht aan de verbindingsfase. Aandacht voor het leggen van de noodzakelijke verbindingen, zorgt voor een duurzame verandering.

Wij verbinden:

• Visie en strategie met uitvoering, waarmee gestelde doelen worden bereikt;

• Klantbeleving met noodzakelijke verbeteringen in gedrag, proces en structuur, zodat de klanttevredenheid toeneemt;

• Medewerkers met organisatiedoelen. Gericht bijdragen aan resultaat en het boeken van vooruitgang leidt tot positieve energie en motivatie. Zij zijn bovendien de verbindende schakel met uw klant.

21co

Geef een reactie