Lean Six Sigma White Belt

Om kennis te maken met Lean Six Sigma, en uiteraard met ons, kunt u zich gratis inschrijven voor een Lean Six Sigma White Belt workshop.

Gedurende deze korte workshop leggen wij enkele basisbeginselen en het algemene framework aan u uit. Tijdens een kort maar krachtig spel ontdekt u zelf wat de toegevoegde waarde van Lean Six Sigma is.

Onze cursisten zijn zeer tevreden over de inhoud van deze lean six sigma white belt workshop. De discussies die tijdens deze lean six sigma white belt workshops worden gevoerd dragen bij aan inzicht in vraagstukken rondom operational excellence waar de cursisten zelf mee zitten. Tijdens de workshop wordt er geoefend met een casus aan de hand waarvan de theoretische achtergronden helder uiteengezet worden. Het praktische gedeelte is tevens direct toepasbaar in de eigen bedrijfssituatie.

Lean Six Sigma White Belt certificaat

Aan het einde van de lean six sigma white belt workshop ontvangt u een certificaat. Er is ruimte om vragen te stellen aan onze medewerkers en informatie in te winnen. Deelnemen loont de moeite, omdat u op deze dagen tegen korting kunt inschrijven voor onze lean six sigma yellow belt en lean six sigma green belt cursussen.

Schrijf u in voor de volgende gratis lean six sigma white belt bijeenkomst of informeer naar de in-house mogelijkheden  info@competentienetwerk.nl

Wij nemen dan contact met u op.

 

Geef een reactie