Communicatiespel

Met het Communicatiespel van Fenno Moes leer je spelenderwijs technieken om je communicatiekennis en -vaardigheden vergroten. Een effectieve manier om communicatie te verbeteren is ‘doen’, en dat is precies wat dit spel van je vraagt. Hoe vaker je het spel speelt, des te groter wordt je kennis en des te effectiever je vaardigheden. Je speelt in twee tot vier teams en strijdt om het verzamelen van lauwerkransen. Het eerste team dat het vereiste aantal lauwerkransen bij elkaar heeft, mag zich ‘master in communicatie’ noemen.

Tijdens deze workshop leggen we de regels van het spel en het achterliggende gedachtengoed uit en daarna gaan we lekker aan de slag. Na afloop bespreken we de bevindingen. Het spel is bedoeld voor mensen die willen spelen met hun communicatiekennis en -vaardigheden en die het beste uit zichezelf willen halen. Een leuke, confronterende en pragmatische manier om te oefenen met communicatie in een veilige omgeving.

Deze workshop duurt een halve dag en vindt doorgang bij minimaal vier en maximaal acht deelnemers. De kosten voor deelname bedragen 150 EUR per persoon, exclusief BTW.

Klik hier voor de actuele lesdata en om u in te schrijven.