Gemba walk

Wilt u ook binnen acht uur weten waar uw besparingskansen liggen?

Gedurende één werkdag nemen wij een onderdeel van uw bedrijf onder de loep en aan het einde van de dag geven wij de mogelijke besparingen aan. Deze kansen voor besparing sporen wij op middels een Gemba walk. De Gemba walk is een eenvoudige techniek die u in staat stelt te ontdekken waar processen efficiënter, sneller, goedkoper en kwalitatief beter gemaakt kunnen worden. Gedurende de Gemba walk werken we nauw samen met de medewerkers op de werkvloer op een pragmatische manier, zodat de eenvoud voorop blijft staan.

Tijdens de Gemba walk gaan twee van onze specialisten naar een door u uitgekozen bedrijfsproces kijken en letten dan op verschillende aspecten zoals: looproutes, handelingen, veiligheid, mate van standaardisatie, vindbaarheid en bereikbaarheid van materialen en gereedschap en nog veel meer.

U heeft al een Gemba walk voor het gereduceerde tarief van 1.000 EUR exclusief BTW. Verkiest u de budgetvariant? Dat kan. Wij komen dan met een groep cursisten en u betaalt dan slechts 500 EUR exclusief BTW. Dezelfde dag heeft u al een direct toepasbaar adviesrapport.

In de loop van de ochtend en het begin van de middag wordt de Gemba walk uitgevoerd, waarna de uitkomsten aan alle betrokkenen wordt gepresenteerd. Vervolgens staat het u vrij om één of meerdere onderwerpen uit te kiezen, waarvoor wij een vrijblijvende offerte zullen uitwerken. In deze offerte laten wij zien dat wij ons zelf direct terugverdienen en heeft u nog steeds een besparing.

Wilt u deze Gemba walk direct aanvragen? Neem dan contact met ons op.