HACCP en werkplekoptimalisatie

Een opgeruimd kantoor, een overzichtelijke keuken, een veilige werkomgeving. Dat is toch waar iedere horecaondernemer van droomt? Wilt u ook binnen acht uur weten waar uw verbetermogelijkheden liggen? Wij voeren voor u graag een audit uit op het gebied van HACCP gecombineerd met aspecten van werkplekoptimalisatie. We zijn er niet om u te berispen op eventuele gebreken, maar om u te adviseren over hoe het beter, slimmer en veiliger kan, zodat u zeker weet dat u aan alle regels voldoet, maar vooral zodat u een prettige werkomgeving kunt bieden aan uw personeel.

Gedurende één werkdag onderzoeken we de situatie in uw horecabedrijf zoals die is en aan het einde van de dag geven wij de mogelijke verbeteringen aan. Deze verbeterkansen leiden veelal tot hogere efficiëntie, betere indeling van de ruimtes en meer werkcomfort voor uw personeel. Gedurende de audit werken we nauw samen met de medewerkers op de werkvloer op een pragmatische manier, zodat de eenvoud voorop blijft staan.

Tijdens de audit gaan twee van onze specialisten naar uw bedrijfsproces kijken en letten dan op verschillende aspecten zoals: looproutes, handelingen, veiligheid, hygiëne, mate van standaardisatie, vindbaarheid en bereikbaarheid van materialen en nog veel meer.

U heeft al een audit voor het gereduceerde tarief van € 1.000,- exclusief BTW, een kleine investering die zich al snel terugbetaalt. Dezelfde dag heeft u al een direct toepasbaar adviesrapport. In de loop van de dag wordt de audit uitgevoerd, waarna de uitkomsten aan alle betrokkenen wordt gepresenteerd. Wij passen ons graag aan aan een voor u handig tijdstip.

Wilt u deze audit direct aanvragen? Neem dan contact met ons op.